SOLUȚII PENTRU PARCĂRI SUBTERANE

Folosirea palplanșelor metalice este o practică destul de nouă, mai ales pe piața din România, luând amploare semnificativ datorită rolului la nivel structural pe care acestea îl îndeplinesc.

#1 În primul rând, palplanșele metalice au rol de sprijin pe parcursul etapei de excavare pentru susținerea pereților excavației.
#2 Acestea creează o incintă etanșă a zonei de săpătură.
#3 Au rol de structură definitivă ca perete perimetral și pot prelua din încărcările verticale ale suprastructurii.

Putem proiecta și executa această soluție pentru parcări subterane atât cu săpătura deschisă, cât și cu metoda top down.

Beneficiul principal al utilizării palplanșelor metalice ca elemente structural definitive în construcția de parcări și pasaje subterane este simplificarea etapelor de execuție, rezultând astfel o scădere semnificativă a costurilor și a timpului de construcție.

Adoptarea acestei soluții cu palplanșe metalice, transformă lucrările temporare de sprijinire a săpăturii în lucrări cu caracter permanent. Peretele de palplanșe rezultat poate avea rol de perete portant sau perete perimetral, ceea ce în final ajută la reducerea costurilor, rapiditatea execuției, precum și asigurarea unei calități ridicate in timp.

DESCOPERĂ MAI MULTE

Aplicații ale Palplanșelor Metalice în Construcția Parcărilor Subterane
Prezentare Parcări și Pasaje Subterane
TIPURI DE PALPLANȘE
Palplanșele de tip Z sunt alegerea preferată pentru aplicații permanente. Milioane de tone de palplanșe în formă de U au fost folosite peste tot în lume pentru toate tipurile de structuri de peste 100 de ani.
SOLUȚII RAPIDE PENTRU PODURI
VLoad™ este un software pentru proiectarea grinzilor de coronament din beton care transferă încărcări verticale și / sau orizontale semnificative în palplanșele metalice.
COROZIUNE
Durability este un software care simplifică alegerea unui tip de palplanșă, ținând cont de durabilitatea oțelului în diferite medii, precum și de durata de utilizare a structurii.