DIGURI

Dewatering & Silent Piling propune un set de soluții pentru construirea rapidă și eficientă a digurilor, barajelor și batardourilor.

Oferim suport gratuit încă din faza de proiect pentru structuri din palplanșe definitive, atât metalice cât și sintetice, punând la dispoziție inginerilor proiectanți calcule obținute cu aplicații software geotehnice și hidrotehnice specializate în structuri cu palplanșe, care includ stabilitate și durabilitate la coroziune.

Echipamentele noastre ne permit să lucrăm atât de pe uscat cât și de pe apă, în unele cazuri lucrând chiar și sub apă, cu scafandrii specializați în acest tip de activitate.

De la cele mai simple structuri până la cele mai complexe, cum ar fi un sistem de batardouri celulare cu palplanșe tip AS500, echipele noastre au cunoștințele, trainingul și certificările necesare pentru a executa în conformitate cu normele europene și locale.

De asemenea, oferim soluții pentru protecție contra inundațiilor. Inundațiile sunt hazarde hidrologice ce produc mari pagube atât la nivel material cât și al vieților omenești. Producerea lor este cauzată de pătrunderea în albii a unor cantități mari de apă ce pot declanșa alunecări de teren, rupere de maluri, distrugerea digurilor vechi.

Dewatering and Silent Piling își manifestă preocuparea față de aceste hazarde hidrologice oferind soluții eficiente pentru construirea structurilor de protecție împotriva inundațiilor, folosind palplanșe metalice și sintetice, echillibrând totodată costurile și viteza de execuție.

CITEȘTE MAI MULTE:

Rolul Palplanșelor Metalice în Construcția Sistemelor de Protecție Împotriva Inundațiilor și de Protecție a Malurilor

STRUCTURI PORTUARE
Oferim soluții de proiectare, execuție și reabilitare pentru structuri portuare pentru derularea operațiunilor portuare de încărcare și descărcare în și din nave fluviale/maritime, în condiții de siguranță și eficiență economică. Construcția fronturilor de acostare se realizează prin instalarea de cheuri fundate pe piloți sau coloane.
PROTECȚIE CONTRA INUNDAȚIILOR
Palplanșele metalice pot fi utilizate într-o gamă largă de sisteme de protecție împotriva inundațiilor sau de protecție a malurilor. În cadrul construcției de diguri noi, palplanșele metalice pot asigura etanșeitatea, stabilitatea și susținerea acestora.
PALPLANȘE SINTETICE
Sunt fabricate din PVC (policlorură de vinil sau material compozit). Acestea reprezintă o soluție alternativă palplanșelor din oțel, digurilor din beton, gabioanelor sau anrocamentelor în diverse proiecte hidrotehnice și nu numai.
DRAGAJE
Soluțiile noastre pentru dragare / decolmatare: pompa dragantă și draglina. Pompele dragante pot fi atașate unui excavator amfibiu, folosindu-se de motorul hidraulic al excavatorului, sau pot fi folosite cu unitate de putere separată și montată în cârligul unei macarale.
TEHNOLOGII TRENCHLESS
Pentru a evita blocajele urbane cauzate de lucrări de suprafață pentru instalarea și reabilitarea conductelor subterane pentru utilități publice, se pot utiliza tehnologii de subtraversare trenchless, care permit efectuarea lucrărilor fără a fi necesară excavarea de șanțuri. Tehnologiile trenchless sunt soluția optimă pentru traversarea de drumuri și a altor coridoare de transport, precum și a râurilor și a căilor navigabile.