• ro
    • en
    • it

PRESA SILENT PILING

Presa hidraulica Silent Piler este folosita pentru montarea palplanselor in imediata apropiere a locuitelor si in proximitatea cladirilor sensibile cu risc seismic ridicat. Acest utilaj este unic in Romania si printre putinele din intreaga Europa.

Va prezentam beneficiile utilizarii presei Silent Piler:

Respect pentru mediu

Dewatering & Silent Piling este foarte atenta la acest aspect si adesea studiile preliminare incep chiar cu probe menite sa masoare zgomotul si vibratiile in zona din jurul santierului, putand opta pentru modalitatile de executie care minimizeaza acest impact. Cand se lucreaza in proximitatea sau in interiorul unor cladiri sensibile, poluarea fonica si propagarea vibratiilor in teren reprezinta o tema delicata, in aceasta perspectiva Dewatering & Silent Piling a investit mereu pentru a actualiza propriile tehnologii, inlocuind vibrociocanele standard cu cele de frecventa inalta si moment variabil si achizitionand o presa hidraulica ”silent piler” pentru infigere statica.

Infigere statica cu „zero” vibratii

Plantarea statica respectand ambientul fara vibratii si fara zgomot este perfecta pentru lucrari in imediata apropiere a locuitelor si in proximitatea cladirilor sensibile cu risc seismic ridicat. Din aceste motive au crescut cererile pentru presa hidraulica silent piler, Dewateing & Silent Piling fiind una dintre putinele firme din Europa actualizata din acest punct de vedere.

Cum functioneaza presa hidraulica Silent Piler?

Presa hidraulica se misca pe palplansa si infige fara vibratii fiecare profil exercitand pe acesta o forta de infigere obtinuta din rezistenta la smulgere a celor plantate anterior.

Adecvata pentru terenuri coezive dar si pentru cele granulare, iar acolo unde terenul este foarte compact se poate interveni lucrand cu preforare sau folosind o unitate cu jet de apa de mare presiune capabila de a strapunge si cele mai dificile straturile.

↑ Back To Top ↑