Date cu caracter personal

    Pentru a ne contacta prin intermediul formularului din stanga – vă rugăm să ne furnizați datele cerute. Furnizarea datelor este voluntară, însă fără completarea acestora, trimiterea mesajului cu ajutorul formularul nu va fi posibilă .

    Datele furnizate de către dvs. pot fi considerate datele dvs. cu caracter personal. Puteți lua legătura cu noi si la adresa : [email protected]

    Procesarea datelor

    Procesăm datele dvs. pentru a comunica cu dvs. și a răspunde la mesajul dvs. – prin trimiterea mesajului împreuna cu datele furnizate, sunteti de acord cu prelucrarea acestora în acest scop. Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment, însă acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării pe care o vom face înainte ca aceasta să fie retrasă.Vom procesa datele dvs. ca regulă până la finalizarea comunicării cu dvs., iar în cazul acţiunilor de marketing direct – până când nu veţi fi de acord, cu excepția cazului când legea ne obligă să procesăm aceste date pentru o perioadă mai lungă de timp sau le vom păstra mai mult timp în cazul în care aveți o plângere/reclamaţie împotriva noastră, în perioada de prescripție prevăzută de lege, în special cea a Codului civil.Datele mentionate în fișierul de acces sunt păstrate 2 ani pentru a fi folosite ca probe în cazul unor investigații și vor fi sterse la solicitarea clientului.

    Datele Dvs.

    În orice moment aveţi dreptul la:

    – depunerea unei plângeri către Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal;

    – transferul datelor dvs. personale, de exemplu, unui alt administrator (cu excepția cazului în care baza pentru prelucrarea acestora este interesul legitim al administratorului);

    – accesul la datele dvs. personale, inclusiv cerererea unei copii a acestora;

    -să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor, în cazul în care baza procesării este interes legitim justificat;

    – cererea de rectificare, limitarea procesării sau ștergerii datelor dvs. și renunţarea la newsletter.

    Datele dvs. pot fi furnizate entităților care ne ajută să administrăm site-ul și aplicația, inclusiv comunicarea cu Clienții noștri (de exemplu, oferă suport în trimiterea de e-mailuri, iar în cazul activităților de publicitate – și în campaniile de marketing), asigură suport precum şi operarea instrumentelor şi a sistemelor informatice (cum ar fi stocarea datelor).

    Ce facem cu datele Dvs. ?

    Mai multe informații despre prelucrarea datelor dvs. puteţi găsi în Politica de Confidențialitate.

    CONTACT

    Aleea Strandul Tei 3F, Bucuresti

    +40 31 2297724

    [email protected]