Menu Dewatering & Silent Piling Dewatering & Silent Piling

PALPLANŞE METALICE CA ELEMENTE STRUCTURALE DEFINITIVE

Dewatering & Silent Piling oferă o alternativă eficientă metodelor convenționale de construcție a parcărilor subterane, a pasajelor rutiere sau feroviare și anume folosirea palplanșelor metalice la vedere.

Acestea prezintă avantaje majore față de metodele convenționale. Micșorarea timpului de finalizare al construcției este asigurată prin rapiditatea metodei de lucru și eliminarea diferitelor etape necesare metodelor clasice. Costurile finale sunt semnificativ reduse prin maximizarea spațiului de excavație și prin eliminarea construcțiilor suplimentare pentru susținerea excavațiilor, precum cele legate de securizarea și suportul pereților.

palplanse pvc
Palplanse Sintetice
Sunt fabricate din PVC (policlorură de vinil sau material compozit). Acestea reprezintă o soluție alternativă palplanșelor din oțel, digurilor din beton, gabioanelor sau anrocamentelor în diverse proiecte hidrotehnice și nu numai.
sisteme de epuisment
Sisteme de epuisment
Sunt instalații ce permit efectuarea excavațiilor și construcția fundațiilor sub nivelul pânzei freatice, făcând astfel posibilă asigurarea unor suprafețe de lucru uscate.
palplanse metalice
Palplanse metalice
Pereții din palplanșe pot fi folosiți în multiple situații, fie ca sisteme de apărare împotriva inundațiilor, fie pentru protecția malurilor de râu. Pentru crearea de noi terasamente, pereții asigură atât impermeabilitate cât și stabilitate.
parcari subterane
Parcari Subterane
Palplansele metalice pot avea rol de perete structural definitiv ce poate fi folosit in cazul parcarilor subterane si pasajelor subterane eliminand necesitatea realizarii unui zid de beton. Rapiditatea executiei si impermeabilitatea fac ca aceasta solutie sa fie cea mai dorita in ultimii ani pentru aceste aplicatii.
vibrociocan
Incinte
Dispunem o gama larga de utilaje pentru realizarea incintelor atat cu beton cat si cu otel.
site contaminat
Sisteme de izolare zone contaminate
Folosirea de palplanșe ca soluție în cadrul intervenției reprezintă o metodă bine cunoscută pentru compania noastră datorită beneficiilor atât din punct de vedere al impactului asupra mediului, siguranță cât și eficiența costurilor și a timpului.