Menu Dewatering & Silent Piling Dewatering & Silent Piling

PROIECTARE

EXECUTIE

B.I.M DESIGN

Programele Autodesk pentru Building Information Modeling (BIM) fac posibil un nou mod de lucru colaborativ utilizand un model creat pe baza unor informatii de proiectare consecvente si sigure, ceea ce permite luarea deciziilor mai rapid, realizarea de documentatii mai bune, si posibilitatea de a evalua diferitele variante pentru constructia durabila a cladirii si infrastructurii prin analizarea performatelor inca din faza de proiect.

PROJECT MANAGEMENT

Succesiunea fazelor de realizare a managementului proiectelor este următoarea:

Contact

Studiu GEO

Proiect

Tehnica

Executie

Succes

GIS DESIGN

GIS-ul (Sistem Informațional Geografic) este cadrul care permite culegerea, gestionarea și analiza datelor. Având rădăcinile în știința geografiei, GIS-ul integrează mai multe tipuri de date. Analizează locații spațiale și organizează straturi de informații în vizualizări utilizând hărți și scene 3D. Având această capabilitate unică, GIS-ul dezvăluie o înțelegere mai profundă a datelor, cum ar fi modele, relații și situații – ajuntând utilizatorii să ia decizii mai inteligente.  

palplanse pvc
Palplanse Sintetice
Sunt fabricate din PVC (policlorură de vinil sau material compozit). Acestea reprezintă o soluție alternativă palplanșelor din oțel, digurilor din beton, gabioanelor sau anrocamentelor în diverse proiecte hidrotehnice și nu numai.
sisteme de epuisment
Sisteme de epuisment
Sunt instalații ce permit efectuarea excavațiilor și construcția fundațiilor sub nivelul pânzei freatice, făcând astfel posibilă asigurarea unor suprafețe de lucru uscate.
palplanse metalice
Palplanse metalice
Pereții din palplanșe pot fi folosiți în multiple situații, fie ca sisteme de apărare împotriva inundațiilor, fie pentru protecția malurilor de râu. Pentru crearea de noi terasamente, pereții asigură atât impermeabilitate cât și stabilitate.
parcari subterane
Parcari Subterane
Palplansele metalice pot avea rol de perete structural definitiv ce poate fi folosit in cazul parcarilor subterane si pasajelor subterane eliminand necesitatea realizarii unui zid de beton. Rapiditatea executiei si impermeabilitatea fac ca aceasta solutie sa fie cea mai dorita in ultimii ani pentru aceste aplicatii.
vibrociocan
Incinte
Dispunem o gama larga de utilaje pentru realizarea incintelor atat cu beton cat si cu otel.
site contaminat
Sisteme de izolare zone contaminate
Folosirea de palplanșe ca soluție în cadrul intervenției reprezintă o metodă bine cunoscută pentru compania noastră datorită beneficiilor atât din punct de vedere al impactului asupra mediului, siguranță cât și eficiența costurilor și a timpului.