• ro
    • en
    • it

Servicii

Sisteme de epuisment

D&SP lucreaza in mod constant, cu scopul de a solutiona orice problema legata de scaderea
temporara sau permanenta a nivelului panzei freatice.

Palplanse

Palplansele metalice reprezinta sectorul de mandrie pentru Dewatering & Silent Piling,
fiind in masura sa intervina atat in lucrarile provizorii cat si in cele defnitive.

Incinte

Dispunem o gama larga de utilaje pentru realizarea incintelor atat cu beton cat si cu otel.

Inchiriere Pompe

Dispunem o gama larga de electropompe si motopompe echipate cu panouri de control
automatizate care gestioneaza punerea in functiune.

Procesul de executie

Misiunea noastra

Activitatea societatii DEWATERING & SILENT PILING este reprezentata de executarea operelor de desecare si infigere palplanse, de la etapa de proiectare pana la cea de executie.
Astazi, clientii si santierele cu care colaboram sunt atent urmarite in toate etapele de executie de un personal tehnico-administrativ care poate proiecta, dimensiona si cuantifica lucrarea de executat si de un personal tehnico-operativ specializat, in masura de a realiza orice activitate operationala de la etapa de instalare pana la cea de demontare.
Dewatering & Silent Piling intervine in orice tip de santier industrial si rezidential, stradal si feroviar, fluvial si maritim, gazoducte si statii de epurare a apelor reziduale interlocutand atat cu clienti privati cat si publici si este mereu pregatita sa ofere experienta sa in noi contexte.

Preturile noastre

Scaderea temporara a panzei freatice este una dintre acele activitati in care nu se poate emite o oferta financiara fara a efectua in prealabil o evaluare - la fata locului sau fara sa fi primit datele necesare pentru a evalua lucrarea ce trebuie executata. In plus, este imposibil sa se efectueze toate inspectiile conform solicitarilor, astfel incat, prin bunavointa dumneavoastra, exprimata prin completarea formularului de contact, vom incerca sa achizitionam datele necesare pentru o clasificare corespunzatoare a lucrarii.

„Inovatii, investitii si profesionalism legate pentru a da intotdeauna un rezultat sigur clientului”

Esti interesat de serviciile noastre?

Ne poti contacta chiar acum

↑ Back To Top ↑