• ro

INCHIRIERE POMPE SUBMERSIBILE

Serviciul de închiriere funcționează cu o gamă largă de pompe submersibile, care includ o serie de pompe cu caracteristici de flux și prevalență astfel încât să satisfacă cele mai multe dintre cerințele pieței.
Oferim spre inchiriere pompe inovatoare, care gestioneaza in mod independent si automat pornirile si opririle, permițând pompei de a se opri in caz de urgenta evitand astfel pagubele.
Dewatering & Silent Piling este în măsură să intervină pe scara larga in fiecare santier în parte, folosind întotdeauna cea mai potrivită mașinarie in functie de nevoile clientului.
Pompele submersibile electrice de capacitate mică sunt cuprinse în intervalul 200 l\ min. și 1000 l/min., acestea sunt folosite pentru golirea puturilor de dimensiuni conținute.
Sunt complet automate, detin incorporate sonda de nivel integrata în carcasa pompei, care permite conectarea și deconectarea in funcție de contactul sau nu cu  apa, aceste pompe au caracteristici tehnice care le plasează la un nivel foarte ridicat de fiabilitate.
Pompele submersibile cu capacități de flux ridicate, peste 7000 l./min., cu prevalenta foarte buna și caracteristici bune, sunt folosite pentru drenarea profundă, prin puțuri sau golirea bazinelor mari.
Acest tip de pompă este asigurată de D&SP impreuna cu panoul de control cu funcții de control Manual / Automat și sonde plutitoare.

↑ Back To Top ↑