• ro

INCHIRIERE MOTOPOMPE

Dewatering & Silent Piling oferă spre închiriere o gama larga de motopompe cu vid asistate, care se extinde acum cu introducerea unor pompe autoamorsante cu motor silentios.
Gama de motopompe oferita spre închiriere este reprezentata de pompe mici, cu o capacitate de transfer ce pornesc de la 400 l/min., si ajunge la pompe cu capacitati de peste de 10000 l./min.
Toate motopompele închiriate sunt echipate pentru cuplare dupla, practic pot fi conectate simultan 2 motopompe (cea de a doua fiind folosita doar in caz de urgenta) sau o motopompa si o electropompa de urgenta. Ambele pot fi conectate la un panou de control automatizat astfele incat sa nu fie nevoie de prezenta operatorilor la fața locului.
Detinem o gamă largă de pompe cu debit si inaltime mare de pompare, pompe de spresiune cu jet, chiar si in varianta super-silentioasa.
In scopul de a oferi un serviciu mai bun pentru clienții săi, Dewatering and Silent Piling a dezvoltat și oferă propriile sale stații de pompare cu control și monitorizare fără fir integrat numit GEO24h.
Sistemul GEO24h semnalează orice defecțiuni sau anomalii pe serverul nostru, care gestionează apelurile de urgență si informeaza imediat operatorul de tipul de anomalie.
Sistemul de monitorizare permite posibilitatea de a notifica clientului in timp real, prin SMS, e-mail sau un mesaj vocal.

↑ Back To Top ↑