• ro

INCHIRIERE ELECTROPOMPE

Dewatering and Silent Piling închiriază o gamă largă de electropompe echipate cu panouri de control automatizate care gestioneaza punerea in functiune a pompelor in mod automat.
Toate pompele oferite spre inchiriere sunt autoamorsante, practic sunt echipate cu depresor electric automat conectat la senzorii de vid, această caracteristică permite activarea si dezactivarea in mod automat a pompei de vid atunci când este necesar, permițând astfel o economie de aproximativ 1,5 kW / h. și garantând întotdeauna amorsarea fără intervenția unui operator.

Pompele electrice închiriate, datorită varietății gamei disponibile, permit utilizarea lor în diverse domenii de aplicare, acestea pot fi utilizate pentru activități de transfer mici, cu o capacitate de 400 l/min si pot ajunge dincolo de 5000 l/min. pentru transferuri de parauri și canale.

In scopul de a oferi un serviciu mai bun pentru clienții săi, Dewatering and Silent Piling a dezvoltat și oferă propriile sale stații de pompare cu control și monitorizare fără fir integrat numit GEO24h.
Sistemul GEO24h semnalează orice defecțiuni sau anomalii pe serverul nostru, care gestionează apelurile de urgență si informeaza imediat operatorul de tipul de anomalie.
Sistemul de monitorizare permite posibilitatea de a notifica clientului in timp real, prin SMS, e-mail sau un mesaj vocal.

↑ Back To Top ↑